Press "Enter" to skip to content

Få mest ud af din vin med de rette vinglas

Langt de fleste nyder et glas vin engang imellem, for man kan finde vin til enhver smag. Nogle vælger den vin, der er billigst, men andre vælger de vine, de ved er gode.

Hvis man virkelig vil have den bedste vinoplevelse, handler det ikke kun om hvilken vin, du vælger. Det handler også om hvilket glas, du drikker vinen af.

Kan glasset have effekt på oplevelsen af vinen?

Kender du ikke til fænomenet, kan det lyde fjollet, men glasset har faktisk en effekt på din oplevelse af vinen. Et vinglas er ikke bare et vinglas; det kræver noget mere. Et godt vinglas er stort nok til, at man kan slynge vinen rundt; det frigiver duftpartiklerne i vinen, så du kan dufte vines gode aroma.

Glasset skal ikke være så smalt, at man ikke kan dufte det ordentligt, men det skal heller ikke være så bredt at aromaen bliver for tynd. Derudover får det også vinen til at åbne sig, så det bliver en bedre smagsoplevelse. Et godt eksempel på sådant et glas er Riedel glas.

Nyd vinen med stil

Riedel glas har meget erfaring med vinglas, og var i blandt nogle af det første til at overveje formen på glassets indflydelse på smagen af vinen. Alle deres vinglas er lavet i krystal for at optimere oplevelsen. Udover at glassene skaber den bedst mulige smagsoplevelse, er de også både flotte og elegante.

Det giver bare noget ekstra at vide, at man drikker vin af de bedste slags vinglas. Man vil da aldrig sige nej til elegance.

En afrundet oplevelse

Derudover har Riedel glas også stort fokus på materialer og holdbarhed. Glassene er blevet planlagt ned til den mindste detalje, lige fra valget af grundmateriale til det endelige design. Som resultat holder glassene i utrolig lang tid. Riedel glas giver dig muligheden for at opleve, at hvert et glas vin du drikker, resten af dit liv, er perfekt. Hvad mere kan man ønske sig som vindrikker?

Køb de rigtige vinglas

Det er ikke pjat; vinglasset gør en forskel for vinen. Hvis ikke det første indtryk er vinen er godt, vil resten af vinen heller ikke være det. Men med Riedel glas bliver vinen taget op på et nyt niveau, så du smager den bedst mulige udgave af vinen. Riedel glas er designet til at fremhæve det hele, lige fra duften til selve smagen.