Press "Enter" to skip to content

Anderledes firmagaver – forkæl dine ansatte

En firmagave til dine ansatte skal udvælges med særlig omtanke. Det er helt essentielt, at dine ansatte bliver værdsat for deres enorme stykke arbejde. Uden de ansatte ville det være umuligt at drive en velfungerende virksomhed. Dette gælder både de store og mindre succesfulde virksomheder.

De ansatte er guld værd, og formår oftest at tage virksomhederne til det næste niveau. Hvis du har et brændende stort ønske om at forkæle dine ansatte, så sender du et signal fyldt med overskud og omsorg overfor dem. Et ekstra godt signal er en firmagave, der er gennemtænkt og velovervejet. Vi giver dig tips og tricks til, hvordan du vælger de lækreste gaver til de ansatte.

Uden mad og drikke duer helten ikke

Hvem bliver ikke altid glad for god mad? Uden mad og drikke duer helt ikke – så aldrig helt fejl i denne forstand. Dine ansatte vil i den grad være dig taknemmelig for at forkæle med unikke specialiteter, søde lækkerier eller spændende olier.

Kombiner vin, spiritus og unik brugskunst med hinanden, så de modtager en udsøgt kurv, de kan hygge sig med over en længere periode. De kan også nyde den sammen med deres nærmeste, og på den måde bidrager du til en hyggelig stund og oplevelse. Det kan lyde meget enkelt, og det er en klassisk firmagave, der aldrig er gået helt af mode.

Det er blevet mere og mere populært for arbejdsgiverne at lade medarbejderne vælge deres julegaver selv. Det sørger for, at du ikke forgæves køber en gave, der ikke kan bruges alligevel.

Tag dig godt af dine kunder

Udover de fantastiske ansatte, der hjælper med at skabe fornemme resultater i din virksomhed, så ville det heller aldrig helt være det samme uden dine kunder. Hvis du har forretningsforbindelser, så kan det være en god ide også at pleje dem med en firmagave.

I en firmagave er der bagved en anerkendelse, der i den grad er med til at skabe et stærkere bånd mellem kunderne og firmaet. Der er mange forskellige muligheder for at gribe denne chance.

Du kan vælge at sende en specifik hilsen, og kombinere dette med en spændende gin til mænd og kvinder, udsøgt vin, sødt slik eller produkter, der har relevans for dit firma. Der findes også det traditionelle gavekort eller danske designklassikere, som med garanti vil falde i god jord.