Press "Enter" to skip to content

Få en fantastisk Zinfandel med et vinabonnement

En god rødvin kendetegnes først og fremmest ved, at den kan drikkes, nydes og ikke mindst deles.

 

Dette er ikke mindst kendetegnende ved en rødvin, jeg fik forleden fra Vinbamsen.dk med deres vinabonnement. Vinen, jeg fik, hed Footsteps Zinfandel Reserve, og den brager bare derud af!

 

Mine venner som var til aftenhygge, da jeg knappede rødvinen op, var i hvert fald vældig begejstret for den søde gode smag, som denne vin frembragte i vores ganer.

 

Vinbamsen.dk selv beskriver selv deres rødvin således i deres medfølgende og sjove anmeldelse af vinen:

 

Wauw, god vin, sådan lidt… Krydret? Nogen her ved bordet nævner ligefrem kanel. Det aner jeg ikke. Når noget smager af kanel i min verden, taler vi enten risengrød eller FIREBALL! Har i smagt FIREBALL? Fuck, det er sindssygt. Din hjerne bliver helt skudt af i en heftig, skrigende, kanelrus… Nårh, charmerende ellers.

For at vende tilbage til denne vin. Den er rar, kraftig og blød, og etiketten er jo en plakat værdig. Jeg har læst på gågel, at det er Quentin Tarantino der har tegnet etiketten, og at det er Leo og Brad der sætter fodspor i sandet. Så meget desto større grund til at elske den!

 

Og jeg er helt enig! Jeg elsker den! Og den gav virkelig mine aftengæster en på opleveren. Det er virkelig en vin med en skøn rimelig kraftig smag og en virkelig fin balance mellem noter af solbær, vanilje, eg og chokolade.

 

Måske er jeg lidt kedelig og ikke særlig eventyr-agtig, men jeg havde aldrig fundet denne her vin, hvis ikke Vinbamsen.dk havde sendt mig denne her vin som en del af deres vinabonnement. Et vinabonnement, som jeg for et par måneder siden fik et gavekort til af min fætter.

 

I vinkassen fik jeg også en anden rødvin med, som smagte fantastisk – det var en Cabalié Rouge MMXIX. Også helt igennem fantastisk.

 

Vinbamsen giver dig mulighed for at vælge mellem to til fire vine, som sendes til din hoveddør hver måned. Det er nemt, det er billigt – og så har jeg endnu ikke prøvet en vin, som skuffede. Nogle var lige lidt for kraftige til min smag, men bestemt ikke en dårlig vin.

 

Hvis man ikke er så meget til rødvin, så kan man også dele sin kasse op, så man kan mikse det med en hvidvin og/eller en rosévin. Man kan også gå all-in og få op til fire flasker – to hvidvin og to rødvin.

 

Jeg vil helt klar

 

Jeg vil helt sikkert anbefale jer at prøve Vinbamsen ud!