Press "Enter" to skip to content

Få en festlig nytårsaften med den fineste nytårsmenu

Er du på udkig efter inspiration til den perfekte nytårsmenu til din aften sammen med familien, vennerne eller kollegaerne? Så er du landet det helt rigtige sted. Vi har nemlig samlet en masse god inspiration til den fineste nytårsmenu, så du kan få en festlig aften med god mad og godt selskab.

 

Nytårsmenuer med alverdens retter

En af de ting, der er særligt hyggeligt ved at spise mad hjemme hos sig selv eller hos gode mennesker, er, at der ikke er nogen begrænsninger. I kan lave mad i den ret, I har lyst til, og I kan spise det, I har lyst til. Det betyder også, at I kan lave en nytårsmenu med alle de retter, I har lyst til – uden at skulle tage hensyn til andre end jer selv! Har du for eksempel lyst til at lave en italiensk menu med risotto og parmaskinke, fettuccine med pesto og tomatsauce, eller måske lasagne? Så gør det! Det samme gælder køkkener fra andre lande som Frankrig og Spanien, hvor deres velkendte specialiteter også kan indgå i jeres nytårsmenu. Og hvis I vil prøve jeres egne evner af med inspiration fra lande som Tyrkiet og Marokko, så er det bare helt fantastisk!

 

Nytårsmenuer med sushi

Et yndlingsspise blandt mange danskere er sushi. Og der er da heller ikke noget at sige til det – sushi er fantastisk lækkert! Og der findes god sushi overalt i Danmark – både i supermarkederne og på restauranterne. Derfor kan det være en rigtig god idé at bestille din nytårsmenu takeaway online fra ét af de mange dygtige sushi-leverandører. Praktiske detaljer som bestillingen behøver nemlig ikke udvande glæden ved selve middagen – tværtimod! Det giver nemlig mulighed for at udfolde fantasien om den ultimative sushi-middag uden bekymringer om praktiske detaljer og selve madlavningen. Hvad skal der så være på menuen? Vi anbefaler blandt andet de populære California Rolls og Salmon Rolls. De kan fint bruges som basis for jeres menu sammen med varianter af tobikko maki, tamago, inari, heattopped rolls, nigiri, osv. Derudover kan I selvfølgelig komme frem til jeres helt eget bud på en perfekt menu! Lad fantasien blomstre!

 

Hvor mange bliver I?

Det er selvfølgelig vigtigt at have styr på, hvor mange I bliver til middagen. Det er nemlig det, der bestemmer, hvor meget mad I skal bestille. Og det er vigtigt at få bestilt maden i god tid, så I ikke ender med at stå og mangle noget. Det er vigtigt, at I har styr på, hvor mange der skal være med, inden I bestiller jeres nytårsmenu.